NELLA  KESKISARJA

NELLA KESKISARJA


Helsinki
Kuvataiteilija, tilataiteilija, yhteisötaiteilija, ympäristötaiteilija
Jännetie 5 B 12, 00370 HELSINKI
nella.keskisarja@gmail.com
Artist’s Statement 

Ajattelen itseäni maalarina, vaikka olen työskennellyt enemmän ympäristö- ja yhteisötaiteen parissa. Haluan maalaritaustani välittyvän teoksistani. Olen tehnyt yhteistyötä Helsingin eri virastojen ja laitoksien kanssa. Minusta kaikki taide on kollektiivista. Paradoksaalisesti mitä yksilöllisempää tekeminen tai teos on sitä kollektiivisemmaksi se tulee.
Teoksilla haen yhteyttä muihin ihmisiin, taiteilijoihin. Työskentelen myös mieluusti ryhmissä ja taiteessahan jakaa mahdollisuuksia muille taiteilijoille.Eri välineet ja materiaalit vaihtelevat töissäni. En työskentele aina yksin vaan usein yhdessä muiden kanssa.

Ajankohtaista

2015-2016 teoksia Helsingin taiteilijaseuran kesä- ja joulunäyttelyissä.
2016-2018 työskentelyä Helsingin kaupungin Helsingin malli -apurahalla Taidekehä -yhteisö- ja ympäristötaideprojektissa (Kannelmäen ostarin tarina).


Teos koostuu 21 tarinasta 1 - 4 minuuttia videoilla. Ostarin yrityksien ja alueen asukkaiden Rakensin tilaan Ravintola Britannian terassista palasen sen ympärille oli sijoitettu 10 monitori, mistä tulivat kaupunkilaisten ja Ostarin yrityksien haastatteluja.. Taiteilijasta tuli kapakoitsija eli näyttelyssä tarjosin olutta.
Teoksen kokonaisuus Nella
Keskisarja, videot kuvaus Hannes Renvall, editointi Nella Keskisarja ja Anne Vepsäläinen, Hannes Renvall.