SATU Kirsi KALLIOKUUSI

SATU Kirsi KALLIOKUUSI


1965, Kouvola
Kuvataiteilija, taidemaalari
0453264416
satukalliokuusi@gmail.com
Artist’s Statement 

Olen helsinkiläinen taidemaalari ja kuvataiteilija. Valmistuin Pekka Halosen Akatemiasta 1998 taidemaalariksi.

Työskentelen enimmäkseen maalaustaiteen parissa. Taiteessani käsittelen mm. ihmisen selviytymistä kriiseistä ja muista elämän haasteista käyttäen itse kehittämiäni maalausmenetelmiä mahdollisimman ekologisesti. Myös näkymätön ulottuvuus kiehtoo, niin henkisellä tasolla kuin psykologisesti kuin filosofisestikin. Minulla on ikuinen rauhan ja vapauden kaipuu ja vain oman taiteeni maailmassa koen olevani hetkittäin täysin vapaa.

Olen toiminut taideopettajana, taidekoordinaattorina ja kuratoinut useita yhteisnäyttelyitä, pitänyt useita yksityisnäyttelyitä ja osallistunut lukuisiin yhteisnäyttelyihin kotimaassa ja ulkomailla.

Olen Taidemaalariliiton varsinainen jäsen ja Helsingin taiteilijaseuran varapuheenjohtaja ja hallituksen jäsen.

Ajankohtaista

NÄYTTELYITÄ TULOSSA

Galleria Veranda, Viro
:
”Luonnonhenkiä ja muita näkyjä” (Tallinna 43/Maramaa18, Viljandi/Viro) 24.8.-31.8.2017, sijaitsee yksityiskodissa Viljandin keskustassa. Teokseni ovat eri tekniikoilla tehtyjä maalauksia ja enimmäkseen maalaan mm. punaviinillä ja musteella. Lisäksi käytän materiaalina koivun tuohta. Maalauksiani löytyy myös gallerian pihalla sijaitsevan vajan seinillä… Avajaisissa meillä on yhteinen performance ¨Tohutud tahud, tahutud tohud¨,  viljandilaisen muusikko Kairi Leivon kanssa.

http://qq.viljandi.ee/

Art Goes Kapakka:

Satu Kalliokuusi - maalauksia punaviinillä ja musteella.
Ølhus Oslo, Haapaniemenkatu 5, Helsinki www.artgoeskapakka/ohjelma


punaviini ja muste paperille

200 x 120 cm

2014