ENNI Anneli KÖMMISTÖ

ENNI Anneli KÖMMISTÖ


1976, Helsinki
Kuvataiteilija
Helsinki
+358 50 595 2861
enni.kommisto(at)saunalahti.fi
http://ymparistotaide.fi/taidepankki/taiteilijat/enni-kommisto
Artist’s Statement 

Olen kiinnostunut nykytaiteen ilmaisuvälineistä ja niiden erilaisista rinnakkaisista, päällekkäisistä tai vaihtoehtoisista lähestymistavoista, kuten äänestä, liikkeestä, maalaamisesta, piirtämisestä, käsitöistä, valokuvaamisesta, kolmiulotteisuudesta, tilallisuudesta, ruumiillisuutta, kehollisuudesta, roskista, ympäristöstä, luonnosta, toiminnasta, kohtaamisesta, osallistumisesta, osallistamisesta, olemisesta.

Käytän mielelläni aikaa suunnitteluun ja ideointiin, mutta pystyn myös tarttumaan toimeen spontaanisti. Olen kiinnostunut taidetta ja taidekasvatusta yhdistävistä hankkeista, maailmasta merkityksellisenä todellisuutena ja taiteesta ympäröivää todellisuuttamme lukevana kielenä.


http://cityspaceinterventions.blogspot.fi/p/transporting-colors.html

Ajankohtaista

Puuveistokseni syntyvät prosessinomaisesti. Teosten aiheet liittyvät uniin ja unelmiin, toteutuneeseen ja toteutumattomaan sekä vaihtoehtoisiin tapoihin ymmärtää maailmaa merkityksellisenä. Olen kinnostunut taidetta ja taidekasvatusta yhdistävistä hankkeista.

Meillä on Päivi Kukkasniemen ja Elena Hopsun kanssa Kiertokulku-yhteisnäyttely Galleria Kellokaassa, Äkäslompolossa 03.03.2018 - 18.04.2018. Tervetuloa avajaisiin pe 2.3.2018 klo 14-16!
http://lapintaiteilijaseura.fi/kellokas/nayttelyt/1299

Työskentelen tällä hetkellä Salmelan talviresidenssissä, jossa teen eläin- ja luontoaiheisia puuveistoksia.
Olen mukana Taidekeskus Salmelan kesänäyttelyssä 9.6.-12.8.2018.
http://www.taidekeskussalmela.fi/nayttelyt/

Teoksessa lähestyn unien ja unelmien maailmaa. Haaveita, toiveita, unelmia… toteutumattomia, toteutuneita, tulevaisuuteen suuntautuneita, unissa eläviä, salaisia, sanottuja, pelättyjä tai konkreettisia...

Vahakäsitelty puuveistos, 2010