PIRITTA  PÄÄKKÖ

PIRITTA PÄÄKKÖ


Helsinki
Installaatiotaiteilija, kuvanveistäjä, kuvataiteilija, käsitetaiteilija, maataiteilija, muu, performanssitaiteilija, taidemaalari, tilataiteilija, valokuvataiteilija, yhteisötaiteilija, ympäristötaiteilija
Helsinki
+358 044 910 66 45
kukkivat.kalliot@gmail.com
Artist’s Statement 

Minä ja taiteeni

Tutkiminen ja kokeileminen ovat minulle tärkeitä asioita. Haluan työskennellä mahdollisimman laaja-alaisesti eri tekniikoita käyttäen ja yhdistellen, myös poikkitaiteellisesti ja –tieteellisesti ja jopa ”ilman tekniikoita”.
Minua kiinnostaa se mitä syntyy erilaisissa vuorovaikutuksissa. Sisäinen- ja ulkoinen maailma, materiaalit, värit, ryhmä, ihmiset, luonto, tila, aika jne. Koen että parhaimmillaan taiteessani tavoitan sisäisen- ja ulkoisen vuoropuhelun kautta jotain näkymätöntä jonka myös muut pystyvät aistimaan.
Ollessani maailmassa ja elämässäni läsnä avoimin silmin ja mielin, näen ja koen päivittäin pieniä-suuria arjen ihmeitä joita haluan jakaa muiden kanssa.
Taiteilijan urani aikana olen osallistunut erilaisiin ryhmänäyttelyihin sekä pitänyt yksityisnäyttelyjä, tehnyt performansseja, osallistunut erilaisiin projekteihin vetäjänä ja osallistujana sekä opettanut taidetta.

Ajankohtaista


Lisätietoja esim. CV ja BIO taiteilijalta!


Shoppailua 2016

Installaatio

Materiaali: Merestä ja rannalta löydetyt ostoskärryt sekä muoviroska