MARJE VIITALA

MARJE VIITALA


Nainen, 0, Vammala
Kuvataiteilija, taidegraafikko
Kaivantokatu13, 33330 Tampere
+35844-2614107
http://www.nic.fi/~marjev/graafikkosivut/kehykset.htm
Artist’s Statement AJATUKSIA TAITEESTA JA TAITEEN TEKEMISESTÄ:Kuvataiteilijana taiteeni on aina filosofista pohdintaa ja vuoropuhelua itseni, katsojan ja teoksen välillä. Pyrin saamaan teoksiini meitä kaikkia koskettavia asioita joihin törmäämme arjessa. Ja käsittelen näitä asioita lähinnä alitajunnan keinoin.


Taiteessani vahvana elementtinä toimii luonto,
joka muodostaa henkisen kentän missä toimin.

Ajankohtaista

Nurjapuoli -ryhmänäyttely Galleria Rongassa 1.-20.4.2017

Galleria Ronga,Rongankatu 1 C 9 33100 Tampere.
Avoinna ti-su 12-18

Slowartday 8.4.2017
http://www.slowartday.com/

Avarataide ry:n näyttely käsittelee sellaisia ominaisuuksia ihmisessä, jotka eivät ole itsestään selviä kenellekään.

Nurjapuoli on alueita itsessämme, joita emme näytä kaikille. Ne ovat piirteitä, joita piilotamme. Ne ovat piirteitä, jotka lähimpämme näkevät ja saavat tuta, jotka ulkopuolisille ovat koreat ja kohteliaat. Nurjapuoli voi olla ominaisuuksia, joita emme myöskään itsessämme ymmärrä olevan.

Kuinka nämä alueet aukeavat meille ja niiden kantajille ja mitä ne ovat lopulta? Loistavat ja kauniit, säkenöivät ja kimmeltävät. Kuinka rumasta tulee kaunis tai toisinpäin. Tunnetko minut? Luuletko tuntevasi? Kuka sinä olet?

Ryhmänäyttelyn taiteilijat ovat:

Outi Aho, Anja Ikonen, Ismo Jokiaho, Heta Laitakari, Anja Niera, Elina Parjanen, Kirsi Porrassalmi, Paula Puikkonen, Tuulia Savela, Mikko Snellman, Anna-Maija Urm, Marje Viitala, Johanna Vilén